Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

Smarta knep som maximerar ytan och förvaringen i hallen

Smarta knep som maximerar ytan och förvaringen i hallen

En hall är sällan stor men ändå ska den rymma hela familjens grejer. Nog låter det som en omöjlig kombination, men med praktiska lösningar och smart förvaring kan din hall nå sin fulla potential. Välkommen hem till en ordnad tillvaro.

Planera för hela familjen

Även de små ska nå. Placera förvaringen utifrån vem som ska använda grejerna. En lösning med väggskenor gör att du enkelt kan flytta hyllor och krokar när barnen växer, utan att behöva borra nya hål i väggen. Låt också varje familjemedlem få sin egen förvaringsplats att ansvara för och ha just sina saker på, och märk hur de stressiga morgnarna blir lite smidigare som följd.

Hallgarderoben – en viktig trotjänare

Vad är väl en hall utan garderob? Genom att blanda grunda och djupa hyllplan för till exempel höga och låga skor, sätta in utdragbara backar med uppdelare och möjliggöra förvaring även bakom andra saker får du gott om plats i garderoben i hallen. Och för en gångs skull räknas faktiskt utsidan. En skjutdörr är optimal i trånga utrymmen, och dold förvaring med täckta lådfronter ger ett städat intryck för den måttfulla.

Var sak på sin plats

Planera din förvaring för mer än kläder, väskor och skor. Post, nycklar, paraplyer – ja allt smått som har en förmåga att spridas ut bör ha också ha en egen plats att förvaras på. Fixa det enkelt genom att strössla med lådor, krokar och andra lösningar efter behov. 

Multifunktionella möbler

Vad sägs om en bänk som inte bara låter dig knyta skorna bekvämt utan också gömmer förvaring under sitsen? Eller kan en spegel med krokar för dina allra viktigaste nycklar eller hörlurar vara något? Möbler med dold förvaring är perfekta i små vrår där de inte bara fyller sitt faktiska syfte utan värnar om dina övriga ägodelar på samma gång.