Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

Fasadexpert

Fasadexpert

Fasadexpert kan tyckas vara en lustig titel. Expert på fasader!? Men när man begrundar vilka olika utmaningar ens fasad ställs inför året runt och år efter år, så blir man plötsligt lite mer ödmjuk inför uppgiften.

I Sverige har vi ett varierande klimat där temperaturen på en solstekt husfasad kan klättra upp emot 60-70 plusgrader samtidigt som det under rikitgt kalla vinternätter kan krypa ner under 30 minusgrader. En fasad ska även klara att stå emot regn och blåst.

Vi kan genom Måleributiken erbjuda dig som kund en kvalificerad Fasadexpert som hjälper till med alla frågor som kan uppstå kring fasaden på ditt hus. 

Kortfattat går en Fasadexperts arbete ut på att besiktiga, analysera och utvärdera. Först görs en besiktning av din fasad för att ta reda på vilken typ av färg som använts tidigare. Därefter går man igenom de olika riskområdena på fasaden samt mäter dess fukthalt. Slutligen får du ett protokoll med riktlinjer av vår Fasadexpert där det redovisas ett åtgärdsförslag med hänsyn till de önskemål du som kund har. Detta fungerar sedan alldeles utmärkt som beslutsunderlag för dig innan du tar steget och gör verklighet av ditt projekt.

Vill du dessutom ha hjälp med själva utförandet så står vi redo att bistå dig med detta.
Välkommen att kontakta oss för att få mer information kring allt som rör din fasads välmående.