Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

Varumärken

Här presenterar vi ett urval av Woody's varumärken
Kontakta din lokala handlare för specifikt sortiment

Adjufix erbjuder ett system som är en komplett lösning för enkel montering av dörrkarmar och fönster. Systemet består av justerbara karmhylsor, specialtillverkade skruvar och andra hjälpmedel för korrekt installation.
Anza erbjuder ett uppdaterat sortiment av måleriverktyg och tillbehör. De erbjuder penslar, rollers och rengöringsutrustning för professionella resultat och miljövänliga alternativ för minskad klimatpåverkan.
Ardex är en världsledande tillverkare av kvalitativa byggprodukter. Deras sortiment inkluderar snabba spackel, bygg- och plattsättningsbruk samt golvlim. Ardex produkter uppfyller högsta kvalitetsstandarder.
Bahco erbjuder kvalitativa handverktyg för professionella användare. Deras sortiment inkluderar skruvmejslar, skiftnycklar och handsågar. Bahco fokuserar på ergonomisk design för hög prestanda och pålitlighet.
Ballingslöv är en ledande tillverkare av högkvalitativa kök, badrum och förvaring. De har en lång historia av hantverk och innovativ design som möjliggör produkter anpassade efter kundens behov och budget.
Benders är en nordisk leverantör av natursten, betong och lertegel. Deras sortiment inkluderar tak, mark och natursten. Benders har sedan starten 1960 en lång tradition av hög kvalitet och hantverk.
BerryAlloc erbjuder ett brett utbud av interiörlösningar för bostäder och kommersiella projekt. Deras omfattande sortiment inkluderar golv och väggpaneler med livstidsgaranti som enkelt kan installeras.
Bjelin erbjuder traditionella trägolv samt innovativa golv i nya material. I sortimentet finns bl a fiskbensparkett. Den hållbara produktionen sker tillsammans med systerbolaget Välinge Innovation AB.
Black&Decker är en ledande tillverkare av verktyg och utrustning för både hemmafixare och yrkesproffs. I deras breda produktportfölj finns allt ifrån vinkelslip och borrmaskin till häcksax och motorsåg.
BOA är leverantör av byggskivor till svensk byggindustri över hela Sverige. Med över 70 års erfarenhet och nära samarbete med det bästa producenter runt om i världen, erbjuder BOA de rätta skivorna.
Bosch är världsledande inom byggverktyg och maskiner. Produkterna är optimerade för hög prestanda och användarvänlighet. Bosch arbetar konstant med att förbättra sina produkter för en smidigare byggprocess.
ByggEra erbjuder vindstrappor, luckor och platsbesparande trappor som är framtagna för att hålla under lång tid. Ur miljösynpunkt använder de PEFC och FSC-godkänt virke och de flesta produkterna är lagervara.
Diplomat tillverkar dörrar rustade för det krävande svenska klimatet. I småländska Bankeryd produceras årligen cirka 25 000 ytterdörrar. Diplomat finns representerat i hela Sverige.
Dolle från Frøstrup i Danmark är världens största tillverkare av vindstrappor. Dolle erbjuder även ett brett sortiment av kvalitetsprodukter som trappor och räcken med fokus på design och funktionalitet.
Ecophon tillverkar akustiksystem för en bättre arbetsmiljö och komfort. Deras innovativa lösningar främjar prestationsförmågan och skapar en behaglig miljö genom ljudreducering och förbättrad akustik.
EHL Prolist distribuerar högkvalitativa lister från Eesti Höövelliist Oü till den svenska bygghandeln. Deras sortiment inkluderar lister av olika material och storlekar för alla typer av byggprojekt.
Elfa erbjuder skräddarsydda förvaringssystem som kan anpassas efter individuella behov. I deras sortiment ingår allt ifrån kvalitativa och hållbara förvaringslösningar till måttanpassade skjutdörrar.
Elitfönster erbjuder svensktillverkade fönster av högsta kvalitet med djupimpregnerat trä, underhållsfri aluminium och välisolerade glas. Deras fönster är utformade för att stå emot det svenska klimatet.
Essve erbjuder innovativa och högkvalitativa infästningsprodukter utvecklade tillsammans med och för proffsen. Deras sortiment inkluderar skruvar, infästningar, lim och fog, för att göra vardagen enklare och säkrare.
Finja är ledande tillverkare av betong i Sverige. Deras produktsortiment är omfattande och fokus ligger på murat och putsat byggande. Tillverkning sker närproducerat på flera olika platser i Sverige.
Finnfoam är en finsk värmeisolering som klarar krävande förhållanden. Med en homogen celluppbyggnad ger Finnfoam utmärkt isolering och täthet. Bygg med lätthet utan separat fuktspärr eller vindskyddsskiva.
Flagmore producerar och tillverkar företagsflaggor, reklamtyg och flaggningsprodukter av högsta kvalitet. Med egen tillverkning av reklamtyg, flaggor och flaggstänger är de en av nordens ledande leverantörer.
Det ska vara lätt att välja bra grejer för projekt inom el och vvs, oavsett om du är hemmafixare eller proffs. Hos Gelia hittar du prisvärda produkter med bra kvalitet och fokus på funktion och användarvänlighet.
Gigant är expert inom säkra, effektiva och attraktiva industriarbetsplatser. Deras produkter hjälper företag att skapa en optimal arbetsmiljö, förbättrad produktivitet och ökad säkerhet på arbetsplatsen.
Gop erbjuder produkter i plastmaterial för ett bekvämare uteliv i det nordiska klimatet. Deras innovativa design och smarta materialval gör det enkelt för både proffs och hemmafixare att njuta av utomhuslivet året runt.
Gunnebo Fastening levererar högkvalitativa infästningslösningar för proffs. Deras sortiment omfattar allt från skruvar, spikar och muttrar till infästningar för tunga laster och säkerhetsrelaterade lösningar.
Gyproc erbjuder lösningar för ljudisolering, brandskydd och fuktresistens för en sund inomhusmiljö. Deras lättbyggnadssystem av gips och stål för innerväggar, ytterväggar och undertak är 100% återvinningsbart.
H+H har varit ledande producent av lättbetong i Europa i över 80 år. H+H skapar innovativa och miljövänliga byggsystem för enfamiljshus, flerbostadshus och för övriga byggnader som skolor och sjukhus.
Habo tillverkar funktionella beslag för hemmet och har ett brett utbud av dörrhandtag, lås och beslag till kök och möbler. Från sockertänger och seldon har de utvecklat en omfattande produktlinje för moderna hem.
Hafa erbjuder ett omfattande sortiment av tidlösa, funktionella och hållbara badrumsprodukter. Med fokus på funktionell formkänsla med premiumkvalitet, är Hafas produkter designade för att hålla över tid.
Hagaköket erbjuder anpassningsbara kökslösningar med flexibla tjänster och produkter efter kundens önskemål. Sedan 1923 har de med fokus på hållbarhet utvecklat sin snickeritradition vid fabrikerna i Uppland.
Häggroth Stängsel levererar unika stängsellösningar för industrier, fastigheter och areella näringar. Deras stängsellösningar skapar trygghet och skydd för dina djur och trädgård mot oinbjudna gäster.
Halle Plast har utvecklats från att enbart tillverka takplast till att även erbjuda uterum. Deras sortiment omfattar även vikpartier, fasadpartier, skjutbara och fasta glaspartier.
HiKOKI Power Tools utvecklar högkvalitativa proffsverktyg enligt japanska designprinciper. De är en pålitlig partner för alla typer av projekt och strävar efter att göra användarens arbete enkelt och smidigt.
Hultafors är den proffesionella användarens pålitliga partner, med 130 års erfarenhet av innovativ utveckling. Deras breda utbud av kvalitativa handverktyg garanterar precision och pålitlighet för alla projekt.
iCell tillverkar cellulosaisolering, från råvara till färdig produkt. Deras ocirkulerade returtidningar är tillverkade av rena cellulosafibrer från svenska barrträd, vilket sparar på energi och råvaror.
Isover är en ledande producent av högeffektiv isolering och isolerlösningar på den svenska marknaden. Som en del av Saint-Gobain koncernen, erbjuder Isover framstående produkter och expertis inom byggmaterial.
ITW Construction Products är en del av Illinois Tool Works, med fokus på byggbranschen som ett av dess sju segment. ITW finns idag i 57 länder med över 50 000 anställda och 17 000 beviljade patent.
JABO är ledande för utomhusprodukter i Sverige. De har ett brett sortiment av trädgårdsprodukter såsom friggebodar, stugor, förråd, skärmar, staket och utelek. Jabos produkter skapar personliga trädgårdsrum.
Jackon är producent av isolering och emballage för byggbranschen och industri. De har över 30 års erfarenhet och hållbarhet genomsyrar hela värdekedjan, från råmaterial till slutprodukt och återvinning.
Jalas är en ledande tillverkare av skyddsskor för yrkesbruk och fritid. Jalas produkter är kända för sin hållbarhet, komfort och funktionella egenskaper som ger bästa möjliga skydd för fötterna, oavsett aktivitet.
Länge leve huset! Med fokus på enkelhet och effekt har JAPE under 40 års tid utvecklat lösningar för friska hus. Idag erbjuder JAPE ett brett produktsortiment som gör det enkelt att underhålla såväl inomhus som utomhus.
Kährs är en av världens ledande och mest innovativa tillverkare av parkettgolv. Med över 160 års erfarenhet och leveranser till över 70 länder, är Kährs det självklara valet för högkvalitativa parkettgolv.
Kärcher är en global ledare inom rengöringsteknik. Med ett brett utbud av allt ifrån högtryckstvättar och dammsugare till sopmaskiner, erbjuder Kärcher innovativa lösningar för all typ av rengöring.
KGC Verktyg & Maskiner har i över 60 år producerat ett utbud av högkvalitativa verktyg för murning och plattsättning. Namnet KGC härstammar från dess grundare betongarbetaren Karl-Gustaf Cederberg.
Kingspan Insulation tillverkar högeffektivt isoleringsmaterial för nybyggnation och renoveringar av golv, väggar och takkonstruktioner. Deras energieffektiva sortiment inkluderar fenol, PIR och vakum.
Kronospan - Novopan Träindustrier är ledande tillverkare av träbaserade produkter. De har över 100 års erfarenhet att tillverka högkvalitativa träprodukter av olika slag, såsom spånskivor och klimagolv.
L.Brador erbjuder arbetskläder som verkligen fungerar med höga krav på komfort, funktion och design och utmanar den traditionella arbetsklädsbranschen.
Sedan 1970 har LG Collection från Småland tillverkat och distribuerat dekorativa skivmaterial. Deras specialitet är skräddarsydda bänkskivor. Fabriken är belägen i anslutning till huvudkontoret i Nässjö.
Limit är en ledande leverantör av mätverktyg. De erbjuder högkvalitativa precisionsmätningsprodukter, inklusive elmätning, klimat- och miljöinstrument, laserprodukter, vågar, inspektionsinstrument m m.
Lindab tillverkar högkvalitativa produkter och lösningar för ventilation, plåtslageri och bygg. Deras fokus är att erbjuda produkter som är energieffektiva, lätta att montera samt miljövänliga.
LIP är ett danskt företag som är återförsäljare av byggmaterial och fästmassa. Deras sortiment innehåller bl a fogmassor, vattentätning, silikon, epoxy och spackelmassor.
Ljungberg Fritzoe importerar och distruberar träbaserade skivmaterial för byggvaruhandeln och specialsegment inom träindustrin. De kan effektivt leverera varor över hela Sverige genom sin säljorganisation.
Luna Tools har i mer än 100 år varit leverantör av högkvalitativa verktyg och maskiner för professionellt bruk till olika sektorer, inklusive industri, byggsektor och offentlig förvaltning.
Lundbergs erbjuder ett brett sortiment för heminredning som inkluderar trapprenovering, elementskydd, garderober, förvaring och mer. Med deras unika design och höga funktionalitet kan du skapa ett vackrare hem.
Makita är en etablerad marknadsledare inom elverktyg och tillbehör till bygg-, industri- och konsumentsektorn. Deras högpresterande produkter överträffar förväntningar och åtföljs av högkvalitativ service.
Marbodal, ett varumärke inom Nobiakoncernen, skapar kök med personlig atmosfär och funktioner för ett enklare liv och trevliga umgängen. Deras löfte är att hjälpa till att skapa kök där hela livet får plats.
Mareld erbjuder arbetslampor i tre segment för att möta användarnas behov av längre batteritider, färre sladdar och bättre hållbarhet. Mareld har koll på skillnaden som riktigt bra belysning kan göra.
Martinsons bygger och levererar limträ- och KL-trästomsystem för byggnader, bostadshus och kontor. Deras specialister driver affärerna genom partnerskap med myndigheter för att främja hållbara trähus.
Millers är Sveriges äldsta tillverkare av beslag. Företaget startade 1903 med eget gjuteri i Småland. Millers har levererat beslag under alla tidsepoker, från torp, sekelskifteshus, funkishus till nyproduktion.
Milwaukee är en ledande tillverkare av högpresterande verktyg inom bygginustrin. Deras sortiment innehåller borrmaskiner, batterier, skruvdragare m m för att möta behoven hos professionella användare.
Moelven har ett brett utbud av träprodukter som passar både hem och industri. Genom att använda hållbar gran och tall som råmaterial har de etablerat sig som en av de ledande aktörerna i branschen.
BMI Sverige AB samlar varumärkena Monier och Icopal under ett tak. Vi erbjuder ett heltäckande sortiment av branta och låglutande tak. Med smarta taklösningar och hela taksystem lämnar vi generösa, svenska garantier.
NorDan är en ledande tillverkare av energieffektiva fönster och dörrar i Norden. Med fokus på hållbarhet och hög kvalitet, erbjuder de ett brett sortiment av produkter som passar alla typer av byggnader.
Nordsjö erbjuder högkvalitativ färg till både yrkesmålare och konsumenter. Som en av de mest innovativa varumärkena i Norden strävar de alltid efter att utveckla och producera miljövänliga produkter.
Norgips producerar och säljer gipsskivor och stålprofiler samt levererar kompletta lösningar med tillbehör som gips, spackel, skruvar, verktyg och inspektionsluckor i både Norge och Sverige.
Norrlands trä tillverkar unika paneler och golv, format av naturen och förädlade för kunden. De väljer noggrant ut de finaste tallarna och granarna från de norrländska skogarna för att skapa en hållbar produkt.
OrganoWood producerar modifierat virke och tillhörande ytbehandlingsprodukter. Deras kärnteknologi binder kiselbaserade ämnen organiskt till träfibrer. Detta ger sortimentet ett effektivt flam- och rötskydd.
Paroc erbjuder hållbara stenullsisoleringar för nybyggnation, renovering, VVS, industri och marin/offshore-lösningar. De har 80+ års erfarenhet och expertis, och produkterna är energieffektiva och brandsäkra.
Paslode är specialist inom träinfästning med verktyg för professionella hantverkare, grundat i USA och nu en central del av ITW-koncernen. Paslode är skapare för flera standardteknologier inom byggbranschen.
Pergo tillverkar högkvalitativa och dekorativa laminat. Deras innovation av laminatgolvet förändrade branschen för alltid. Idag erbjuder Pergo även vinyl- och trägolv, allt i deras välkända slitstyrka.
Plannja har producerat och utvecklat tunnplåtsprodukter för byggmarknader sedan 1967. Deras specialitet är tak, avvattning, fasadelement och tillbehör, anpassade för det tuffa nordiska klimatet.
Sievi är Nordens ledande tillverkare av skydds- och yrkesskor. Med hög kvalitet och passform kompromissar de inte med säkerheten. Genom innovation och teknologi skapar de produkter för alla arbetsförhållanden
Sika är ett specialkemikalieföretag med en ledande position inom utveckling och produktion av system och produkter för limning, tätning, dämpning, förstärkning och skydd inom byggsektorn och tillverkande industrin.
Södra Wood har två segment: sågade trävaror och träbyggsystem. Sågverket producerar högkvalitativt trä och byggsystemet omfattar bland annat korslimmat trä. Även pellets, kutterspån och vedbiprodukter erbjuds.
Spit erbjuder infästningslösningar för stål, betong och gips, inklusive gas- och krutdrivna skjutmontage, gipsskruvar och kemiska ankare. Produkterna passar perfekt för innerväggsmontage, el- och VVS-arbeten.
Stokvis Tapes är en lokalt förankrad global tejpleverantör. Med expertis och erfarenhet strävar de alltid efter att förbättra sina tejplösningar och lansera nya produkter för både proffs och hemmafixare.
SubFloor är en hel generations funktionsgolv. Konceptet har vi laddat med all den kunskap och erfarenhet vi samlat på oss under 50 år i golvbranschen – varav 30 år med stort fokus på just uppreglade golv.
Sundolitt erbjuder cellplastprodukter, inklusive formar, grundelement, fuktisolering, rörgravsformar, täckmattor, takavvattning och tätningslist. Produkterna är utformade för kvalité, prestanda och hållbarhet.
Svedbergs är Nordens marknadsledande producent av högkvalitativa produkter för badrum. Deras breda sortiment under begreppet "Hela ditt badrum" innehåller bland annat badkar, duschar, WC, belysning och mer.
De långvariga tillverkarna SP Fönster och Traryd Fönster har nyligen gått samman under ett enda namn, Svenska fönster. Med skicklighet och erfarenhet erbjuder de energisnåla och anpassningsbara fönster för alla hem.
Swedoor är Europas ledande dörrleverantör. Deras produktsortiment innehåller standard-, högkvalitets- och projektdörrar, inklusive specialdörrar för ljud, brand, säkerhet samt skydd mot röntgenstrålning.
Tarkett är en global aktör inom golvbranschen. Deras sortiment inkluderar produkter för hem och offentliga miljöer som design och funktionslösningar, t ex parkett-, plast- och laminatgolv samt golvtillbehör.
TECCA erbjuder virkestäckning, emballeringslösningar, täta hus och säkra förpackningar. De anpassar förpackningar för industri och sågverk samt levererar pålitligt byggmaterial till småhusindustri och bygghandel.
Tegera erbjuder innovativa skyddshandskar med fokus på material och ergonomi. Deras sortiment ger bästa möjliga skydd samtidigt som de känns fantastiska på handen, och är utformade för att minska risken för skador.
Teng Tools är en global aktör inom organiserade arbetsstationer och verktygsförvaring. Innovativ produktutveckling är en viktig del av deras varumärke, med fokus på att underlätta arbetet för användarna.
VPP erbjuder inglasade uterum för alla tider på året. VPP är Schücotillverkare och erbjuder högkvalitativa skjutdörrar, vikdörrar, fönster och glasfasader i aluminium. Alla produkter måttanpassas och skräddarsys efter kundens önskemål.
Weber erbjuder hållbara lösningar för nybygge och renovering, med kvalitet och kompetens i fokus. Sortimentet omfattar produkter för fasad, mur och puts, Leca®, golvavjämning, betong, tätskikt och plattsättning.