Loading...

Din varukorg är tom.

{{item.Brand != '' && item.Brand + ' ' || ''}}{{item.Name}}
{{item.PriceItem.SpecialPriceDate}} Ord.pris
Art.nr {{item.Sku}} Lagervara Beställningsvara
Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

Inredningsexpert

Inredningsexpert

Du ska förändra ditt hem. Är kanske sugen på nya tapeter, färger eller varför inte en helt ny stil? Inredning är kul men inte alltid så lätt.

Är du osäker på vad du ska välja bland alla färger, tapeter och material?  Hos oss på Colorama kan du få experthjälp av våra uppskattade Inredningsexpert.

Colorama Inredningsexpert- boka ett hembesök

Våra Inredningsexpert har i grunden en diplomerad utbildning och ofta lång erfarenhet av att inreda såväl privata hem som offentliga miljöer. Våra experter är alltid uppdaterade vad gäller det senaste inom inredning, material och produkter. Du får hjälp att kombinera färger och material på väggar, golv, textilier och om du så önskar även inredning. Tag kontakt med oss för bokning och prisuppgifter.

Hur går ett hembesök till? Du bokar en tid hos vår Inredningsexpert. Vi kommer hem till dig och tillsammans går vi noggrant igenom de ytor du vill förändra. Efter en grundlig behovsanalys bestämmer vi en ny tid då designförslaget presenteras för dig. Ofta presenteras en gedigen moodboard för dig som kund där du på ett snabbt och fullgott vis kan få en idé av hur slutresultatet kommer att bli. Tillsammans diskuterar vi vidare kring förslaget och när du känner dig helt nöjd med projektplanen får du en dokumenterad mapp med bilder, prover och beskrivning av din nya inredning samt alla produkter du kan tänkas behöva. Sedan är det bara att sätta i gång.

Naturligtvis får du också tips, råd och vägledning hur du bäst går tillväga med ditt projekt. Önskar du hantverkshjälp så tar du bara upp detta med din Inredningsexpert så hjälper vi dig med denna kontakt också. Glöm inte att du har ROT-avdraget som potentiellt stöd ifall du tar in hantverkarhjälp i projektet. 

Sofie Wrede

Sofie Wrede

färg/colorama

Avdelningschef, Inredningsexpert

08- 608 93 44

Skicka ett mail

Helene Wiklund

Helene Wiklund

FÄRG/COLORAMA

Säljare, inredningsexpert, förvaringsexpert, fasadexpert

0155- 26 21 31

Skicka ett mail